Négy zenekar négy külön országból – internacionális AZK

Négy országból négy különleges ízt, négy kitűnő és egyedi zenekart hallhatunk játszani az október 19-i AZK-n. Izrael, Svájc, Ausztria és Sárvár küldöttei muzsikálnak együtt.

Dátum: 2013. október 29. (szo), 20:00
Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár, Pinceklub
Belépődíj: 800,- Ft 

Nézzük részletesen, kikről is van szó!

Arallu (Izrael, Jeruzsálem)

Az Arallu egy izraeli extrem metal banda, amely zenéjében meglehetősen sok hatást integrál a metal műfaján belül a thrashtől a black metalon keresztül egészen a közelkeleti influenciákig. Jeruzsálem, mint a Szent város metálpalettájának színeként az Arallu látszólag ellentmondásos helyzetben van, hiszen meglehetősen súlyos muzsikát játszanak.

Ezidáig hat stúdióalbumuk jelent meg (kettő közülük újrakiadás) olyan beszédes címekkel, mint például a „The War on the Wailing Wall”, vagy a „Satanic War in Jerusalem”. A metál szcéna több ikonikus alakjával játszottak már együtt egy színpadon, 2007-ben a Mayhem Tel Avivi koncertjén, 2009-ben pedig a Behemoth fellépésén szintén Tel Avivban. 2011-ben indultak először európai turnéra, akkor Németországban, Svájcban és Ausztriában léptek fel, csaknem pontosan egy éve pedig az AZK-ban zúztak. Idén visszalátogatnak hozzánk. 

Zenéjüket a kritikusok a korai Venommal, a Sodommal és a Voivoddal rokonítják, és kiemelik a rengeteg zenei ötletet. Nem minden nap van lehetőségünk Mezopotámiából érkező fémzenét hallani, kár lenne kihagyni ezt az unikomot!


 

 PHI poszt progresszív rock/new art rock (Bécs, Ausztria)

Angry Buddha – Punk-Rock-Metal-Jazz-Mantra (Basel, Svájc)

Atakám – hard rock / progresszív rock (Sárvár, Magyarország)

Facebook esemény itt »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára