AZK – Soulution, Elefánt, ColorStar koncertek – 2015. január 16.

Dátum: 2015. január 16. (péntek) • Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár, Pinceklub • Fellépnek: Soulution, Elefánt, ColorStar • Belépődíj: 1000,- Ft • Kapunyitás: 20:30, (pontos) kezdés: 21:00 • A koncert létrejöttét a Cseh Tamás Program támogatta.

color_FB

Soulution

IMG_5731

Aki ismeri eddigi munkásságukat, nem lepődik meg a jamaicai zenékre utaló hatásokon, de a zenekar létrejöttének fő mozgatórugója az volt, hogy többirányú zenei érdeklődésüknek skatulyák nélkül teret tudjanak adni. Azon vannak, hogy azt játsszák, ami belőlük jön, ezt hívják maguk között majestyle-nak (felséges stílus – vagyis a zenét magunk fölé helyezve hagyjuk, hogy az határozzon meg minket, és nem fordítva).

Elefánt
„filmzenéket írunk nem létező filmekhez”

elefant_foto_kicsi

ColorStar

colorstar

Robbanó televíziók, elektronikus tánczene, pszichedelikus utazás, új dimenziók, party, világzene, belső filmek, lüktető ritmusok, gitáralapú electrock. Dalaik közül kettő is felkerült az MR2 Az elmúlt tíz év száz legjobb dala elnevezésű, közönségszavazatok alapján összeállított listájára. Közülük az egyik, a Roam the land, a rádió által kiadott Egy kis hazai című válogatáslemezen is helyet kapott. Via la Musica albumukat a Wanted magazin olvasói az év albumának választották 2001-ben.


A koncert létrejöttét a Cseh Tamás Program támogatta.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára