Kiderült, ki lett a 2010. Legjobb AZK-Farsang-Jelmeze cím birtokosa

Lezárult a majdnem egy hónapig tartó „rejtett” szavazás 2010. AZK-Farsangjának legjobb jelmezét illetően. Voksolni a buliról készült tudósítás utáni kommentezéssel lehetett az összegyűjtött és belinkelt 4 különböző fotógaléria alapján. A leadott szavazataitokat ezúton is köszönjük a jelmezesek nevében!

navi_fooldal

És akkor lássuk! A 2010. Legjobb AZK-Farsang-Jelmeze cím birtokosa az összesített szavazataitok alapján: Molnár Andi Na’vi kreációja! A Láthatatlan Sárvár ígéretéhez híven, így Andi lesz a március 12-i, tartalmas kikapcsolódást ígérő Lunchbox, Dirty Slippers, Sipőcz Band AZK-koncerthármas díszvendége kísérőjével együtt, a nyereményhez járó pezsgőből pedig reméljük, megkínálják majd a Láthatatlan munkatársait, segítőit is, külön figyelemmel a fotósokra, akik nélkül nem jöhetett volna létre a szavazás sem! Gratulálunk!

Mint utóbb megtudtuk a nyertestől, a Jelmezz!-en még nem látta ugyan James Cameron filmjét, de a standfotók alapján azonnal megfogta őt a kék lények külseje. Azóta persze pótolta a filmélményt is! Az igényes és aprólékos jelmezt saját maga készítette, gondosan ügyelt a részletekre, még a keze is kék volt, még a füle is hegyes volt.

navi2

Fotók: Makrai Tamás (Vaskarika.hu)

Rendőrök és szuperhősök jelenléte mellett zajlott az AZK-Farsang! (koncerttudósítás) »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára