Dolly Rambo koncert az AZK-Farsangon – 2011

Időpont: 2011. február 11. (pé) • Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár Pinceklub • belépő: 800,- Ft

jelmezz

2011. február 11-én (pénteken) az AZK nem kisebb internetes performansz-celebritást lát vendégül az AZK-Farsang 2011. – Jelmezz! rendezényén, mint a debreceni Dolly Rambot. Talán kevés olyan olvasónk van, akinek nem szereztek már kellemes, mosolygós perceket a videómegosztókon böngésze a legnépszerűbb Dolly Rambo-slágerek, elég, ha a Porszívó, a Vegyél nekem egy szekrényt, az Ez a ház, vagy a Pisi-kaka, woodoobaba című opuszokra gondolunk. Az együttes biográfiájában a következőképp foglalja össze a megszületésük történetét: „A zenekar 2004 egy igen hideg éjszakáján alakult, egy Rambo film utáni rémálom végtermékeként!
Ennek hatására valami rosszat próbáltunk csinálni, dallamtalan és dúdolhatatlan slágereket írtunk. Ezt egy-két dal erejéig sikerült is betartani, bűn-rossz dalokat írni, de aztán kudarcot vallottunk. A terv nem sikerült, dúdolható slágerek születtek.”

Mivel a környéken még sosem játszottak, és valljuk be, nem egy gyakran turnézó repertoárbandáról van szó, nyugodtan nevezhetjük egyedülállónak a sárvári koncertet, amit vétek lenne kihagyni. Az est további része az előző évek jól bevállt forgatókönyve szerint fog alakulni jelmezversennyel és hajnalig tartó mulatsággal, amelyhez llkrndsz és twickkk válogatják a zenei alapokat!

Dolly Rambo (Debrecen)

jelmezz

A zenekar 2004 egy igen hideg éjszakáján alakult, egy Rambo film utáni rémálom végtermékeként!
Ennek hatására valami rosszat próbáltunk csinálni, dallamtalan és dúdolhatatlan slágereket írtunk. Ezt egy-két dal erejéig sikerült is betartani, bűn-rossz dalokat írni, de aztán kudarcot vallottunk. A terv nem sikerült, dúdolható slágerek születtek.

A Dolly Rambo tánczenekar a Country, a Polka, és Latin Amerikai dallamokat remekül, mondhatni egyedien keverei a Jazz, Rock, Death Metal, Disco és a Szinti-Pop elemeivel. Közösen kiporszívóztunk!

A Dolly Rambo profilja a zajlik.hu-n »


Prae/after: llkrndsz, twickkk music

A koncertek előtt és után válogatunk az alkalomhoz illő, farsangi tánc- és giccszenéket. Hangulattól függően, akár hajnalig.


Időpont: 2011. február 11. (péntek) kapunyitás: 21.00
Helyszín: a Nádasdy-vár, Pinceklub
Belépődíj: 800,- Ft


Tudjunk egymásról! Jelölje vissza a részvételét a Facebookon itt

2011_02_11_farsang

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára