Ötszáz után százanként – Lájkolni nyerő!

Nagy segítség a Láthatatlannak minden olyan közösségi színtér, ahol teret kaphatnak az oldalon megjelenő frissítések, programok, galériák, videók… A Facebook közösségi site épp ilyen színtér, s hála az égnek, szépen gyűlnek is a Láthatatlan Sárvár Facebook-oldalának követői.

fb_300

Hogy valamivel megpróbáljuk méltányolni a sok „lájkoló” gesztusát (és persze ösztönözni a többieket), az 500. Facebook felhasználóval kezdve, aki kedveli a Láthatatlant, minden századik barátunk választhat egy-egy tiszteletjegyet a soron következő rendezvényeink valamelyikére. A részletek alább kiderülnek, kevésbé gyakorlott facebookerek számára az is, hogy kell lájkolni!

RÉSZLETEK:

Tehát az 500. szerencsés után, aki bejelöli, hogy kedveli a Láthatatlan Sárvárt, minden századik barátunk a Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár, az Alternatív Zenei Klub, vagy az Artical Session bármelyik rendezvényének egyikére nyerhet tiszteletjegyet 2 főre.

fb

A jelöléshez nem kell mást tenni, csak a jobb oldali sávunkban (a cimkefelhő alatt) rábökni a Facebook-panel „Tetszik” linkjére, vagy a http://www.facebook.com/lathatatlansarvar linken megtenni ugyanezt.

Megvan a hétszázadik barátunk!

Böröndy Milán 18 éves olvasónk volt a szerencsés, aki megnyerte a 2 személyre szóló tiszteletjegyet, ami a Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár, az Alternatív Zenei Klub, vagy az Artical Session bármelyik rendezvényén beváltható egy alkalommal. Ő volt a Láthatatlan Sárvár 700. kedvelője a Facebookon!

milan700

Milán a Tinódi Gimnáziumba jár, idén végzős, Jákfán lakik. Néhány hónapja hallott a Láthatatlanról az osztálytársaitól, azóta olvasónk. Azt mondja, nagyon tetszik neki a lap, hirtelen nem is tudna hiányosságot említeni. Reméljük, hasznát veszi a nyereménynek és jól fogja érezni magát partnerével a választott rendezvényen!

Továbbra is érdemes aktívkodni a Facebookon, mert továbbra is minden további századik kedvelőnk úgy jár, ahogy eddig Levi, Hunor és most legutóbb Milán!

Megvan a hatszázadik barátunk!

Hompok Hunor 18 éves olvasónk nyerte a 2 személyre szóló tiszteletjegyet, amit az AZK The Idoru és The Grenma koncertjein, vagy az Artical Session Gépszava-estjén használhat majd fel. Ő volt a Láthatatlan Sárvár 600. kedvelője a Facebookon!

600_310

Hunor a Tinódi Gimnázium tanulója, idén érettségizik. Szabadidejében szívesen gitározik és kosárlabdázik. A Láthatatlan Sárvárt a barátai révén ismerte meg, úgy érzi, hogy az oldal a sárvári kulturális élet széles kínálatát juttatja el számára. Mivel szeret lejárni az Artical Session-bulikra, valüszínűleg ő is jó hasznát fogja venni a nyereménynek.

Továbbra is érdemes aktívkodni a Facebookon, mert továbbra is minden további századik kedvelőnk úgy jár, ahogy eddig Levi és Hunor!

 

Megvan az ötszázadik barátunk!

Pintér Levente, 18 éves olvasónk nyerte a 2 személyre szóló tiszteletjegyet, amit Jandó Jenő Kossuth-díjas művész zongoraestjén, vagy az AZK The Idoru és The Grenma koncertjein használhat majd fel. Ő volt a Láthatatlan Sárvár 500. kedvelője a Facebookon!

levi_300

 

Levente Bejcgyertyánosban lakik, jelenleg Kőszegen tanul, a Jurisich Miklós Gimnáziumban. Korábban Sárvárra járt néptáncolni, mostanában pedig olykor-olykor bekéredzkedik a Nádasdy-vár „zongorás” klubtermébe gyakorolni, ezért jobb helyre talán nem is kerülhetett volna az ötszázadik barátnak járó nyeremény, amely épp a világklasszis zongorista koncerjére juttatja be.

Továbbra is érdemes aktívkodni a Facebookon, mert ezután minden további századik kedvelőnk úgy jár, ahogy Levi!

Várjuk a következő századikat! Hajrá!

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára