Júniusi bogárrajzás – nem törte meg a jégeső sem a VW-találkozót

Mintegy 130 autó és tulajdonosaik gyűltek össze Sárváron a Vadkert kempingben az – idén már második alkalommal megrendezett – Nemzetközi Bogártalálkozóra. A háromnapos rendezvény első, pénteki napján, az esti érkezés után közös vacsorával, majd a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben éjszakai fürdőzéssel múlatták az időt a bogarasok.

A találkozót szombaton 11 órakor Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg hivatalosan is, ezután pedig elindult a felvonulás a városon keresztül rövid megállóval – egy kis frissítő és pogácsa erejéig – a várparkolóban. A délután folyamán különböző koncertekkel várták a látogatókat, este 7 órakor pedig elérkezett a várva-várt tombolasorsolás is, melynek fődíja egy igazi VW Bogár friss műszakival és az átírás költségeivel. A szerencsés Pénzes Zoltán lett, aki nagy örömmel azonnal beült új autójába, bepöccentette a motort, és már indult is az első körre a csodajárgányával.

Vasárnap délelőtt tájékozódási és ügyességi versenyek zajlottak, majd délben eredményhirdetés és búcsúzkodás zárta a 2013-as bogaras kirajzást. Az öröm és a jóhangulat feledtették a mostoha időjárást is, a nemmindennapi jégeső sajnos kisebb sérüléseket a fesztiválozó autók között is okozott, de szerencsére ez senki kedvét nem szegte, és mindenki a jóleső „jövőre ugyanitt” érzéssel hagyta el a II. Sárvári Nemzetközi Bogártalálkozót.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára