A Sárvári TV kisorsolta a Fülöp Kálmán-emlékest tiszteletjegyeseit

Kevesebb mint egy hét van hátra a június 15-i Fülöp Kálmán-emlékestig. Nem győzzük kiemelni a műsor különlegességét, amelyet a híres dalszövegíró születésének 90. évfordulója mellett az ad, hogy Sárvár különböző (könnyűzenei, komolyzenei) világokból érkező muzsikusainak közreműködő összefogásából állt össze a repertoár nagy része. Az emlékesten nem csak a Fülöp Kálmán szövegezésével készült legnagyobb slágerekből, de verseiből is válogatást kaphatunk majd.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. az emlékest kapcsán kvízjátékot hirdetett a Sárvári Hírlap hasábjain. A kérdésekre helyes válaszokat beküldők közül tíz nevet sorsoltak ki, így a következő szerencsések a „Lelkemet küldöm…” című emlékműsorra tiszteletjegyet nyertek:

– Illés Ferencné
– Szőnyéné Kontics Katalin
– Péter Ottó
– Nagy Imréné
– Gombor László
– Cseréné Bíró Lilla
– Csere László
– Szőnye László
– Popella Tiborné
– Szalay Józsefné

A nyereményhez gratulálunk! A jegyek az emlékest előtt a pénztárnál vehetők át a koncert helyszínén, a Nádasdy-várban, rossz idő esetén a Tinódi Gimnázium dísztermében 2013. június 15-én, szombaton este 20 óra 30 percig. A Sárvári Televízió és az emlékest szervezői Fülöp Kálmán Budapesten élő özvegyét is felkeresték az elmúlt hetekben, a látogatásról készült riportanyag itt látható:

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára