Lekvárfőzés AZK-módra – októbervégi JAM-est

2007-ben pattant ki az imprós, örömzenés JAM-est ötlete egyhelyben ülni nem tudó helyi zenészek fejéből. Az első nagysikerű JAM-sessiont még egy sárvári pubban tartották, utána helyezték át a sorozat bázisát a Nádasdy-vár pinceklubjába. Mivel az idei est már a hetedik lesz, volt idő arra, hogy a szervezés kapcsán tapasztalatokat gyűjtsenek a házigazdák.

JAM_2010

Tavaly például sokat lendített a hangulaton, hogy tematizált improvizációk követték egymást, Michael Jackson dalaiból indultak ki a szabad ötletek. Idén, október 29-én a legendás ‘80-as évek zenéiből született a gitáros topik közösségének bábáskodásával egy 11 dalból álló lista, ezekre lehet benevezni síppal-dobbal-furulyával…

Fontos, hogy bárkit, bárhonnan, bármilyen felkészültséggel, bármilyen hangszerrel szívesen és szeretettel várnak a lekvárfőzéshez, az elvárás csak annyi, hogy a listán szereplő dalokba tudjon becsatlakozni, rendelkezzen saját felszereléssel és részvételi szándékát jelezze előre a Fórum gitáros topikjába. Ezutóbbi azért fontos, hogy elkerüljük a helyi jelentkezésekből, felkészületlenségből adódó fejetlenséget.

azk_jam_610

Ha jelentkezel, kérjük, hogy igazold vissza a részvételed a Facebook eventen itt, emellett a következő adatokat add meg a fórumon:

– Hogy szólíthatunk?
– Melyik dalba szállnál be?
– Milyen hangszerrel szállnál be?
– Tudsz-e hozni saját hangszert/alapot?

A helyszínen adott: mikrofonállványok, énekmikrofonok, PA, keverő, DI-Box

Tipp: Ha semmiképp nem tudsz hozni saját alapot, ideje, hogy öregapádnak, vagy öreganyádnak szólíts valakit a fórumon és elmagyarázd neki, miért jó, ha kisegít téged a saját cuccával (sör, bor, pálinka… stb.)! :)

Természetesen nem csak zenészeket, közönséget is várunk, a jelentkezés és a közönségként való részvétel is INGYENES, a helyszínen Kati-büfé, forraltbor!

Következzen a – hál’ Istennek változatosra sikerült – felhozatal:

Kapcsolódó linkek:

Írások az AZK-Jammel kapcsolatban a Láthatatlanon »
Naptármustra – könnyűzene Sárváron 2010 utolsó hónapjaiban »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára