Büszkeség! – A Sárvári (bajnok) Lányok ajándékát közvetítjük

Ha ezt a posztot megnyitotta, és olvassa, kedves Olvasó, minden bizonnyal Önnek is szól a Sárvári Lányok (Fendrik Zsóka és Haraszti Viktória futópárosának neve a 7. SPURI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon) ajándéka. A lányok ugyanis néhány fényképpel és kedves sorral mondtak köszönetet mindenkinek, aki buzdította, támogatta őket, szorított értük.

Íme az ajándéküzenet:

Sikerült!

Büszkék voltunk Rád, hogy részese voltál ennek a történetnek! A 2014. SzuperBalaton győzelme szoros, küzdelmekkel teli verseny volt, de megérte. Köszönjük a bíztató, kedves üzenetedet, a támogatásodat. De az igazai győztesek a gyerekek, akik segítségeddel egy felejthetetlen, élményekben gazdag táborozásban vehetnek részt, így segítve gyógyulásukat. Köszönjük, hogy ezt az utat választottad! – Viki és Zsóka

Ahogy januárban hírt adtunk rólaFendrik Zsóka és Haraszti Viktória párosban, Sárvári Lányok csapatnévvel vállalták a megmérettetést a 7. SPURI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon. A verseny jótékony célokat szolgált, a csapat megtett kilométereit „örökbe lehetett fogadni” az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközösségének hála, a befolyt összeg pedig a Bátor Tábor megrendezési költésgeinek fedezését egészíti ki.

Kedves Sárvári Lányok! Nagyon büszkék vagyunk Rátok! 

A verseny eredményei részletesen »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára