Sportot jótékonyságból – a Bátor Táborért futnak a Sárvári Lányok

Az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközösségének színeiben vág neki 2014. március 20-23-án a 7. SPURI Balaton és FélBalaton Szupermaraton távjának a Sárvári Lányok nevű futócsapat.

sarvari_lanyok

A csapat tagjai: Fendrik Zsóka és Haraszti Viktória – akik a duóval már kétszeres győztesnek számítanak ezen a versenyen – idén a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány javára utasítják maguk mögé a kilométereket. Az Élménykülönítmény 2010 óta segíti a Bátor Tábort, remek módon összekapcsolva a sportot és a jótékonyságot. Az Élménykülönítmény sportolóit a közösség honlapján aloldalak népszerűsítik, és bárki számára „örökbe fogadhatók” a futók megtett kilométerei a Bátor Tábor javára. A kezdeményezés kitűnő, és a Láthatatlan Sárvár részéről az öröm, hogy sárvári résztvevőkről is hírt adhat.

A Sárvári lányok csapatának egyik tagja: Fendrik Zsóka a Bátor Táborról:

„… Volt alkalmam betekintést nyerni rendezvényen, hogyan is működik maga az Alapítvány. Év végi ünnepségükön bemutatták, hogy mit sikerült elérniük abban az évben, ami az adományozók segítsége nélkül nem sikerült volna. (…) A nyáron találkoztam egy családdal, akik éppen a táborból tartottak hazafelé. A szülők nagyon hálásak voltak az Alapítványnak. A táborban rengeteg élménnyel gazdagodhattak. Jó volt rájuk nézni, boldogok voltak akkor! …”

fendrik

A Sárvári lányok csapatának másik tagja: Haraszti Viktória a Bátor Táborról:

„… A Bátor Táborosokkal egy futóversenyen találkoztam, ahol kitartóan, örömmel, teljes lelkesedéssel szurkoltak a futóknak. Nagyon-nagyon jól esett, mert épp egy maratoni futóverseny nehéz pillanatát éltem át. Akkor éreztem azt, hogy meg kell ismernem a Bátorosokat, mert ők már olyat tudnak, amit én még nem. Hitet adnak, akkor amikor épp szükséged van rá! …”

harasztiviki

A Sárvári Lányok adománygyűjtésének sikerét, és persze magát a Bátor Tábort a csapat profiloldaláról tudjuk támogatni, a piros „Támogass!” gomb megnyomásával. Akár egy mozijegy árát is felajánlhatjuk, minden segítség értékes! A Sárvári Lányok aloldalai:

Fendrik Zsóka »
Haraszti Viktória »

batortabor

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára