Bábszínházban jártunk egy szupermozgalmas hétvége zárásaként

Utólag átgondolni is komoly feladat, mi minden történt április utolsó hétvégéjén Sárváron. A táncháztól a legkülönbözőbb sportprogramokon, a tánc világnapján, vonós koncerten át az íjászversenyig és a bábszínházig szinte minden szerepelt a kínálatban.

Fotósunk vasárnap délután nézett be a vár nagytermében tartott környezetvédelmi mesejáték, a Robin, a hód című előadására. A darab külön érdekességét egyrészt az jelentette, hogy a környezettudatosság üzenetét Kemény Henrik saját készítésű bábjai közvetítették a gyerekeknek, másrészt pedig az, hogy a bábok mögött egy olyan személyiséget tudhattunk, mint Katona László „Főnököt”, akit – amellett, hogy bábművész –, egy másik közönségréteg is jól ismerhet az Akela zenekar frontembereként és eMeRTon-díjas szövegíróként.

Programkavalkád a jövő héten is várható: Hétfőn jazzkoncert, szerdán már délelőtt indul a Sárvári Majális és a Civil Szervezetek Napja, majd a sárvári civil művészeti együttesek szereplése után a főműsoridőben olyan koncertekkel folytatódik, mint a Marching Jazz Band, Petruska András és a csodás Apnoé Folk Underground. További részletek a majálisról »

Május 3-án pedig a Skent és a Soulution kíséretében különleges koncertet ad a Nemjuci zenekar a Nádasdy-várban, ugyanis 5. születésnapjukat fogják ünnepelni, egyben Németh Juci énekesnővel, aki szintén e napon született. Reméljük, a közönség és a zenekarok számára is emlékezetes lesz ez a dupla születésnap! További részletek a koncertről »

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára