A neve: SP – Sárváron csinált „zsír bulit” a tinibálvány (vaskarika.hu)

2011. március 26-án új party-sorozatot indított útjára a Badbones Production csapata. A tehetséges sárvári fiatalok a debütáló szertartásra a tinik bálványát, SP-t hozták el a közönségnek. A show nem tért el az eddigi koncepciótól: ugyanúgy DJ Method és DJ Swasher pörgette a ritmusokat, csak ezúttal volt bent egy kis SP is.

SONY DSC

A Nádasdy-vár hátsó nagytermének bejáratánál már jóval SP érkezése előtt gyülekeztek a környékbeli rajongók, de a sárváriak mellett ezúttal még Celldömölkről, sőt, Sopronból is érkeztek fanok.

Mint minden fővonalas popelőadóét, úgy Éder Krisztián, azaz SP előadói munkásságát is van, aki elismeri, sőt fanatikusan szereti, és van, aki kevésbé. Jómagam mindig is kedveltem a dalait, ám ezúttal megpróbáltam kívülállóként és elfogulatlanul véleményt formálni a hallottakról. Szigorú voltam önmagamhoz, hiszen egy kedves barátnőm kérdését kellett őszintén megválaszolnom. Megkért, figyeljem meg a koncerten: vajon mi lehet SP sikerének titka, és miért ájulnak el többen a színpad előtt, amikor énekel? A kérdésre a válasz gyorsan megérkezett. Már az előadás első tíz percében kicsikarta belőlem SP az eufóriát, ha akartam, ha nem.

Babos Judit írása a vaskarika.hu-n olvasható »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára