Urban Nights 01. – táncos JAM a pinceklubban

Körülbelül 70 érdeklődő fiatal gyűlt össze péntek este a Pinceklubban, hogy szórakozzon és meghalgassa a DJ Pubba által mixelt funk-zene összeállítást.

urban1

A jó bulihoz minden adott volt. Jó zene, old school táncos videók a kivetítőn, műanyag szőnyeg a tácoslábúaknak és persze Kati néni a büfében.

Persze nemcsak a profi táncosok érezték, érezhették jól magukat, hanem a műkedvelők is találhattak maguknak helyet a táncra. Találtak is, hiszen ez a zene azonnal hat, nehéz bárkinek is ülve maradni. A buli elejétől a végéig tartott a pörgés, kis körök alakultak, mindenki megmutathatta, mit tud.

Igazi tüzes hangulat volt, igazi JAM-ben volt részünk. A külső személő talán azt gondolhatta volna, hogy a ’70-es évek New Yorkjában jár. Persze a buli végére szelídültek a zenék és az arcok is, előkerült néhány modern alkotás is és néhány hazai zene.

urban2

Mint szervezők, nagyon örülünk, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak az Urban Nights első állomására! Természetesen „folyt. köv.”, körülbelül márciusban, amikor egy hasonló átfogó zenei összeállítást adunk a newstyle hip-hop zenékből és táncokból.

A Vaskarika.hu fényképgalériája az eseményről

 

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára