A 35. Nemzetközi Folklórnapok programjai a Posta téren – fotók

Bár az időjárással kapcsolatban nem volt minden nap szerencséjük a szervezőknek, úgy tűnik, a sárváriak ráéreztek a fesztivál új köztéri helyszínére, a Posta térre.

A nulladik napon, 15-én a Regös együttes, a Sárvári Senior Néptánc Egyesület és az angol Vivant Duo lépett fel, a nyitónapon pedig a baszk Aritz Berri. Sajnos a 17-ére tervezett műsort elmosta az eső, de 18-án újra igazi kellemes, nyári délután mutatkozhatott be a szerb Elektroporcelan és a német Rega folklórcsapata. A keddi napon nagyon sokan látogattak ki a Posta térre, és úgy tűnik, a tér erre a funkcióra is ideális, nem csak az adventi rendezvényekre. A lap alján látható fotógalériánkat Dr. Kereszty Gábor készítette, itt pedig egy videó a szerb Elektroporcelan keddi műsoráról:

A 35. Nemzetközi Folklórnapok keretében augusztus 19-én este lesz utoljára Posta téri program, holnap már a Nádasdy-váré a főszerep, pontosabban – a hagyományoknak megfelelően – felvonulás hívogatja be majd a sárváriakat és az utca népét a 18:30-kor kezdődő nemzetközi gálára.

Részletes program a fesztivál hivatalos honlapján: http://folklornapok.hu »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára