VEN, Ricsárdgír, Kaukázus – 2015. május 15.

Dátum: 2015. május 15. (péntek) • Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár, Pinceklub • Fellépnek: VEN, Ricsárdgír, Kaukázus • Belépődíj: 1000,- Ft • Kapunyitás: 20:30, (pontos) kezdés: 21:00 • A koncert létrejöttét a Cseh Tamás Program támogatta.

VEN_Sziami_Rgir_FB

VEN

VEN

A VEN 2014-ben alakult, első sorban egy filmzenei projekt létrehozására. A zenekar időközben saját dalokat készített, amit első ízben Sárváron mutat be a közönségnek. Az együttes tagjai: Hanisch András (dobok), Nadrai Róbert (billentyűs hangszerek), Wettstein Tamás (gitárok).

 Ricsárdgír

Ricsardgir

2007-ben alakultunk vagy 2006-ban. 2009-től jobbak vagyunk, mert beszállt a Laci és a Bali (a jóképű szintetizátoros és a sármos videoművész). Eredetileg egy göndör hajú fiú kertjében léptünk volna csak fel, akit Dzsdzs-nek hívnak. Hogy miért ez lett a zenekar neve? Ezzel röviden egy kínai mondással válaszolnék: Sose fújd a szelet, míg az arcod a fejeden van.

Sok énekeslány fordult meg Ricsárdgír mikrofonja előtt. Mindegyik gyönyörű és tehetséges volt. Itt volt nekünk P.Alma, E.Eszter, V.Kriszta, O.Enikő, A.Réka. Sajnálatos módon ezek a lányok úgy szétszéledtek, mint abban a híres svéd rajzfilmben, ahol valami zsiráfon utazott az egér. Állandó vendégünk lett Szentendre dívája, a mindig vidám Deák Edina, és a Sickpicnic zenekar billentyűse, a kismarosi fenegyerek, a Hoffmantamás Boldi.

 Kaukázus

Így mondják: „Öt év kihagyás után visszatértünk a próbaterembe és egész jó munkát végeztünk. 18-20 dalt, illetve mutációt-verziót készítettünk el mostanáig. A lemez dalait két körben nyújtjuk át nektek: K.U.S. (Kérni Ugyanazt Semmi) című anyagunkon tíz szám látott immáron napvilágot elektronikusan elérhető formában.

A teljes anyagot pedig egy következő lépésben adjuk ki, a régi dalokból összeállított „Best Of” DVD-vel kiegészítve.

A koncert létrejöttét a Cseh Tamás Program támogatta.

Cseh_Tamas_banner1

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára