Nyáréjfesztivál 2014 – Vadiúj honlap, nagyágyúk, zenebörze, kvízjáték

Szó szerint “felturbózott” arculattal jelentkezik idén július 11-én és 12-én az AZK-Nyáréjfesztivál! 2014 programfelhozatalának ütőkártyái között az igényes modern könnyűzene olyan nagyágyúi szerepelnek, mint a hazai és külföldi fronton is a minőségi rock élvonalában jegyzett TURBO, és Grand Mexican Warlock (mindkét zenekar vadonatúj lemezét mutatja be a fesztiválon), vagy a szombathelyi gyökerekből mára magasan az országos népszerűségbe kitört, kitűnő Elefánt.

turbo_OK

Ami nem változott: a fesztivál mindkét napja bővelkedik színekben és továbbra is a valódi zenei értékek maradtak a zászlón. Blues, világzene, funky, indie, progresszív rock, metal, rap, soul, sanzon és még ki tudja hány műfaj keveredik majd a megyén belüli és kívüli előadók tolmácsolásában. A Nyáréjfesztivál június közepén elindította saját hivatalos honlapját is, amely az országos nagyfesztiválok oldalstruktúrájához hasonlóan mutat be minden részletet a rendezvényhez kapcsolódóan az előadók biográfiáit, videoklipjeit, a Nyáréjhez kapcsolódó legfrissebb információkat is ideértve (http://nyarejfesztival.hu).

eli_OK

A Nyáréjfesztivál emellett idén sem csak koncertekről szól majd, sőt, talán minden eddiginél színesebb lesz. Lesz filmvetítés, mindkét napon jelentkezhetünk megunt hangszerünkkel, lemezünkkel a Nyáréjhez kapcsolódó I. Sárvári Zenebörzére, a szombati napon pedig a fellépőkhöz és Sárvár zenei életéhez kapcsolódó (sörözéssel összekapcsolt) Zenei Társas Kvízjátékra invitálják a fiatalokat a várudvarra, hogy már az első zenekar műsora előtti hangulati alapozás is tartalmasan és jó kedvvel teljen.

gmw_OKOK

Mindezt pedig jelképes belépőjegyárakkal! A fesztiválra elővételes napijegyek 1000,-, kétnapos bérletek 2000,- forintért kaphatók. Ez az összeg alig közelíti meg a rendezvényeken fellépő együttesek átlagos szólókoncertjeinek jegyárát, a hasonló zenei találkozók belépőihez viszonyítva pedig messze a legolcsóbb! És ha ez még nem lenne elég, idén is ingyenesen lehet sátrazni is 11-én és 12-én.

A Nyáréjfesztivál fellépői időrendben: 2014. július 11. (péntek): 18:00 – Cserga akusztik, 19:15 – Halva Született Nagypapák, 20:30 – Jóindulat, 21:45 – The Griffins, 23:00 – Elefánt. 2014. július 12. (szombat): 18:00 – Soulwave, 19:15 – Fuzzbox, 20:30 – Atakám, 22:00 – Grand Mexican Warlock, 23:30 – Turbo. A fesztivál hivatalos honlapja mégegyszer: http://nyarejfesztival.hu

nyarej.indd

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára