„A New York – Budapest metró” – Vámos Miklós előadása

2014. május 24-én 20 órakor Vámos Miklós látogat el a Spirit Hotelbe, hogy „A New York – Budapest metró” című könyve újbóli kiadása kapcsán meséljen egy keveset a műről, valamint hogy kötetlen beszélgetést folytasson vendégekkel.

828433

A már 35 kötetet megjelentetett író a hazai kortárs irodalom egyik jellegzetes alakja, aki műveiben elsősorban a család és a történelem összefüggéseit ábrázolja a legszívesebben. Fulbright-ösztöndíjasként és vendégprofesszorként két évet töltött az USÁ-ban, ahol tanított Yale School of Drama, a City University of N.Y. és más egyetemek film- és színművészeti karain. A Magyar Írók Szövetsége, a Pen klub, a MÚOSZ és a Szépírók Társasága tagja.

Az újból megjelent „A New York – Budapest metró” egy magyar színész történetét írja le, aki kijut Amerikába egy ösztöndíjjal. Elhatározza, hogy ott is szerencsét próbál a szakmájában. Bejárja az egész országot, tíz fejezetben tanít, rendez, játszik, próbafelvételekre megy, pénzt keres és veszt, szerelmes és tapasztalt lesz. Néha úgy érzi, tudja már a biztos siker titkát. Máskor sejti, még az sem elég. 

Az előadás megtekintése ingyenes, azonban nem szállóvendégek részére elő-regisztrációhoz kötött. 
 
Bővebb információ és regisztráció: 
grm@spirithotel.hu 
+36 30 774 24 42

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára