Újabb díjat kapott a Spirit Hotel – a legkiválóbb márkáknak járó elismerés

A sárvári Spirit Hotel immár másodszorra nyerte el a legkiválóbb márkáknak járó kitüntetést, és idén is Superbrands díjat kapott. Az elismerés különlegessége, hogy a szigorú szakértői bizottság mellett a fogyasztók véleménye is sokat nyom a latban a díjazottak kiválasztásakor.

spirit_3

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel immár másodszor nyerte el a legkiválóbb márkáknak járó elismerést, a Superbrands díjat. A luxushotel 2013-ban az első vidéki wellness szállodaként érdemelte ki a kitüntetést, amelyet idén ismét elnyert. A független és önkéntes szakértőkből álló bizottság véleménye mellett a díj kiválasztásában nagy szerepet játszik a fogyasztók véleménye is, hiszen reprezentatív márkaismertség és kedveltség kutatással egészült ki a bizottság értékelése. Így a világszerte ismert, rangos díjat csakis azok a prémium márkák nyerhetik el, amelyek valóban a legnagyobb népszerűségnek örvendenek.

spirit_2

A luxusszálloda az utóbbi hónapokban számos további rangos nemzetközi elismeréssel gyarapodott: a Gault&Millau kalauz a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta, valamint a milliós felhasználótáborral rendelkező TripAdvisor értékelése szerint a Spirit Hotel az év legjobb vidéki szállodája Magyarországon.

spirit_1

A Superbrands hazánkban immár tizedik alkalommal tünteti ki a legjobb márkákat. „Ismét megerősítést nyert, hogy a Spirit Hotel a legkiválóbb hazai márkák egyike. Sokat dolgozunk azért, hogy ez így is maradjon. Jelenleg a szállodaipar területén egyedülálló, személyre szabott gyógyszállodai szolgáltatásrendszert fejlesztünk, amely egészen páratlanná teszi majd a spirit-élményt” – mondta el Lamperth Judit, a Spirit Hotel vezérigazgatója.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára