Sárvárra érkezik az osztrák Szombat Esti Láz zsűritagja

Sárvárra érkezik az osztrák Szombat Esti Láz egykori nyertese, immár zsűritagja, Ekker Balázs. A neves táncos a Spirit Hotelben tart tánckurzust és egyúttal kihasználja a sárvári gyógyvizet a folyamatos terhelés alatt álló ízületei regenerálására.

ekker

A sárvári Spirit Hotelben tart exkluzív tánckurzust feleségével, a szintén profi táncos Alicével a győri származású osztrák híresség, Ekker Balázs. Az Európa-, világ- és többszörös bajnok az osztrák Szombat Esti Láz állandó szereplője és zsűritagja. A híres táncos legnagyobb sikerének azt tartja, hogy sikerült a hobbijából hivatást teremtenie. Habár szakmájában már mindent elért, mégis folyamatosan keresi az új kihívásokat, ami szerinte egyben a siker titka is. „Minden siker új kihívásokat is hoz magával, és az egyént is formálja. Lényeg hogy folyamatosan tűzzünk ki célokat akár a sportban, akár a mindennapi életben! Ez ad értelmet a mindennapoknak, és ajándékozhat meg mindenkit apró sikerekkel, amiből a nagy győzelmek is születnek” – mondta el Ekker Balázs.

A televíziós show-nak köszönhetően számos hírességgel volt alkalma táncolni, mégis elárulta, hogy legszívesebben egy kávé mellett ismerkedne a sztárokkal, hiszen sokan nem vallják be, de a műsorban az együtt töltött vidám pillanatok mellett a hangsúly inkább a kihíváson és az intenzív munkán van. A szomszédos országban ő maga is ünnepelt híresség, mégis két lábbal áll a földön, Győrben él feleségével és a legtöbb idejét saját tánciskolájának szenteli, így nem csak táncosként, hanem instruktorként is dolgozik.

Sárváron a tánckurzus utáni jól megérdemelt pihenést az ötcsillagos Spirit Hotel luxus wellness szolgáltatásai biztosítják, amelyeket Balázsék is nagyon várnak már: „A táncot nagyon jól kiegészíti a spa és a wellness, amit mi is minden alkalommal kihasználunk és élvezünk. Amikor időnk engedi, gyakran meghosszabbítjuk a tartózkodásunkat egy-egy nappal!”

A Spirit Hotel személyzete különleges ajándékkal is készül a művészeknek: személyre szabott páros gyógymasszázs programot dolgoztak ki, melynek során romantikus környezetben relaxálhatnak és élvezhetik a speciális masszázs izomlazító és vérkeringést fokozó jótékony hatásait.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára