A LS szerkesztőségéből ketten is futottunk a Sárvárfürdő Félmaratonon

2014. november 8-án immár 17. alkalommal rendezte meg a Sárvárfürdő Félmaratont a Sárvári Kinizsi SE Atlétikai Szakosztálya. A versenynek (a Zsírzárlat után) ismét volt „hazai” vonatkoztatása, ugyanis a szerkesztőségből ketten is (Cooper és Forest) rajthoz álltunk egy közös barátunkkal kiegészülve, hogy váltóban hagyjuk a hátunk mögött a kiírt 21 km-es távot.

A verseny napján kellemesen hűvös idő fogadta az egybegyűlteket, szerencsére az előzetesen jósolt eső és az erősebb széllökések is máshol „randalíroztak”. A verseny előtti nap lezárták a nevezést létszámstopra hivatkozva, mivel több, mint félezer nevezés érkezett.

Maga a megmérettetés zökkenőmentesen, problémák nélkül lezajlott, ahol RUNtotthús névre keresztelt csapatunk épphogy lecsúszva a dobogóról, kategóriája 10. helyét szerezte meg 1:42:10-es időeredménnyel. Nem elképzelhetetlen, hogy ebből kiindulva rajthoz állunk a jövő tavasszal megrendezendő 18. félmaratonon is.

Az eredmények letölthetők Excel-táblázatban, vagy megtekintetők a sarvarikinizsise.gportal.hu oldalon.

Kapcsolódó megjelenések

Hozzászólások

  1. Gratulálok! Kicsit irigykedem és szegyenkezem is, amiért én ezt most kihagytam! Persze a tavaszin meg én győzködtelek Titeket hiába! :)

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára