Szerda Esti Láz – egy nem hétköznapi hétköznap

Rövid hallgatás után ismét műsoros esttel jelentkezik a Wild Tigers Rock and Roll Klub, ráadásul – ahogy már megszokhattuk a klub szervezőitől – ismét nem átlagos felhozatallal készültek. 

Már az időpont is formabontó, hiszen ritkán van alkalmunk Sárváron a hét közepén koncertre menni, hasonló szerdaesti rock and roll-partiba először és utoljára talán a „Flóra and the Boogie Boys” egyéves szülinapja alkalmából futhattunk bele néhány éve. Ráadásul március 20-án szerdán nem is kizárólag zenére számíthatunk a Nádasdy-vár Pinceklubjában, hanem nézzük is át, mi mindennel:

Kapunyitás már 17:00-kor, presszófíling, italakciók, rock and roll-hangulat… 17:30-tól jó háromnegyed órán keresztül a Wild Tigers Klub életéről szóló videók forognak majd a képernyőn. Már ez önmagában kellemes nosztalgiával töltheti el a szívét mindazoknak, akik immár 10 éve követik a klub történéseit.

18:30-tól a húrok közé csap Will Burn (Tiha) bandája, a Sinking Heroes, igazi igényes punkrock zenével. 19:30-tól folytatódik a punkrock-darálás, a kiváló szombathelyi Dorothy Lies húzza a talpalávalót.

Aztán – ahogy megszoktuk a Wild Tigers klubestéken – most sem maradnak el a csajok, a „Sailor Girls” megújult csapata forrósítja a színpadot. 21:30 magasságában a színfalak mögül előbújik a Sárvárról indult Psychorror Punk-a-billy banda, amely 2013-ban ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. Ennek apropójából a Psychorror turnéra indul, amelynek egyben első állomását is jelenti a Szerda esti láz. Felcsendülnek az olyan ősrégi Psychorror-dalok, mint a Rockabilly srácok mindenütt, az Elvisz a gonosz, a Sátán lakik minden mögött, vagy épp a Megnyugvás. A koncert tartogat meglepetéseket is, a srácokat ismerve az mindenképp biztosra vehető, hogy rock and roll-őrületbe fog torkollni az este. 

Kísérőprogramokban sem lesz hiány, talán senkinek sem kell bemutatni Sasvári Balázst (Sasa, a „híres költő”) meghökkentő figuráját, aki harmadik, az „Egy ember, aki átélte az apokalipszist” című verseskötetét dedikálja majd egész este, és szívesen fogadja a jótékony felajánlásokat is. Sasa néhány versét egyébként a Psychorror is megzenésítette, és repertotárán tartja.

Összegezve a fentieket: aki úgy érzi, hogy kiszakadna a szürke hétköznapokból, és nem akar otthon ülni – de nem kocsmában sem szívesen ücsörög –, bulizni, táncolni szeretne, néhány órára megőrülni… mindezt úgy, hogy éjfél előtt még haza is ér, akkor itt a nagy lehetőség: „SZERDA ESTI LÁZ”

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára