Pink Cadillac és SzocCOOLtúr – nagy esők, nagy hangulat, kevés ember

A 4. Pink Cadillac Night kis közönség előtt, de nagy hangulatban zajlott. Idén először kísérte a SzocCOOLtúr nevű retrokiállítás a találkozót.

Az időjárás jócskán rányomta a bélyegét a rendezvényre, ennek ellenére hattól szépszámmal gyülekeztek a Zsigulik, Ladák a vár külső udvarán. „Amerika” Magyarországon – szólt a szlogen. A SzocCOOLtúr azt próbálta visszaidézni, miként tudott (kicsit megcsúszva) megjelenni kishazánkban az ’50-es, ’60-as évek nagy amerikai életérzése, hogyan és mivel feleltettük meg itthon a rock and rollhoz kapcsolódó külsőségeket…

A KGST-retróverdák mellé Hot-Dog helyett jó magyar lángos dukált – különértelmet nyert a legendás dalszöveg: „Itt minden valami másnak a helye…” – ahogy az URH fogalmazta meg annak idején. Az aulában a Smokings akusztikus performansza próbálta aztán lecsábítani a rossz idő ellenére is kimerészkedőket a Pinceklubba, ahol a Psychorror, a Cathouse és a The Ködmöns adott koncertet, és ismét volt a Wild Tigers klubestekről már elmaradhatatlan pin-up bemutató is.

A Láthatatlan Sárvár fotógalériáját Cooper készítette:

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára