A péntek estém nem maradt érzelmi nyomok nélkül! – AZK

Általános szokás szerint, kugli majd „mi van a várban?”. Emiatt  nem kezdődnek időben a koncertek, mert: – ne menjünk még, úgy sem kezdenek időben! Szépen megkérek mindenkit, hogy a megadott időben legyen jelen, ha már úgy dönt, hogy eljön… és jól teszi, ha eljön! Nekem mákom volt, mert időben mentem, így hely bőven akadt! Volt szerencsém meghallgatni mindkét zenekar demóját még a koncert előtt, így nagyjából tudtam, mit is fogok hallani. Csak nagyjából! Tazmán Ördögök kezdtek!

taz5
A szövegek javarésze a nőkről, a szexről és a piáról, kocsmáról szólt volna, ha nem csak mondatfoszlányokból próbálta esetleg valaki a tartalmat kibogozni. Dörmögő mélytónusú hang, amivel nem lenne alapvetően semmi gond, de a szöveg rovására megy… legalábbis ebben a boltíves környezetben. A hangszerek nagyon jók, viszont ennyire visító magas hangot a közép tónusok teljes hiányával még nem hallottam. A csapaton érezni, hogy összeszoktak. Érezhetőek voltak a ráhatások innen-onnan! Ha az alakulásuk dátumát figyelembe veszem, akkor ez tényleg egy hobbizenekar, de azt jól csinálják!

grab5
A tényleg rövid szünet után, azt hiszem sokan meglepődtek! Ezt abból is következtetem, hogy a közönség szép számban ment táncolni, szórakozni, mikor a Grabanc beindult. Nehéz lenne meghatározni a stílust, talán valami psyhedelikus rock beütés sok mindennel vegyítve, egyáltalán nem érzelemmentesen előadva. Érdekes módon a hangzás is megjavult, így sokkal élvezhetőbbé vált az est. A srácok instrumentális zenét játszottak, de érdekes módon szinte minden nótában meg volt hagyva az ének helye, ezért picit üresjárat is volt.

Szimpatikus, barátságos emberek a tagok, akik koncert után elbeszélgettek a közönséggel!Összességében jó kis este volt! Szerintem még látni fogjuk mindkét zenekart Sárváron! Nem elfelejteni!!! Koncertekre időben érkezzünk, mert ez így normális!

Üdv: Saci

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára