Magyar szívvel – A Sárvári Oratórikus Kórus koncertje

A Sárvári Oratórikus Kórus 2015. június 28-án, 18.30 órai kezdettel a Tinódi Sebestyén Gimnázium és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskola tornacsarnokában (Sárvár, Móricz Zs. u. 2.) tartja következő, MAGYAR SZÍVVEL című koncertjét.

img_8954-jpg-2

A kórus előadásában „zenei hungarikumok” szólalnak meg ezen az estén.

Híres és népszerű művek hangzanak fel Erkel Ferenctől, Kodály Zoltántól, Bartók Bélától, Johannes Brahmstól, Kálmán Imrétől. Számos népdalcsokor és népdalfeldolgozás, valamint könnyűzenei dalok kórusátiratait is előadja az együttes, melyek kifejezetten erre a koncertre készültek. Énekelnek a Gymes, a Kormorán, a Magna Cum Laude, a Republic, a Kaláka együttesektől, és bemutatják az István a király rockopera egy részletét is.

A kórustól ismét sokszínű dallamvilágot hallhat a közönség, melyeknek tartalmi összecsengését a hazaszeretet és a magyar virtus adja. A kórus néhány tagja néptánccal színesíti az előadást, amelyet most is Dörnyei Roland zongoravirtuóz játéka, a SOK Gyermekkara, számos hangszeres zenész és szólista, valamint a Sitkei Citerazenekar kísérete (művészeti vezető Gróf László) tesz hangulatossá.

A Sárvári Oratórikus Kórus a város fiatal, amatőr művészeti együttese, jelenleg 57 tagot számlál, vezetője és karnagya: dr. Szalai Ferencné.

Az előadásra várnak minden zeneszerető érdeklődőt.

A koncerten való részvétel a terem korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Melyet kétféle módon, 2015. június 1-jétől tehet meg a koncertlátogató:
Előzetes regisztrációval a http://sok.info.hu internetes oldalon június 1-jétől, vagy ingyenes belépőjeggyel, melyet a Lila Udvar kávézóban lehet átvenni szintén június 1-jétől.

A közönséget a helyszíni parkolásban a polgárőrök segítik. A belépés díjtalan.

01-MSZ-Plakat-3-s

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára