A Sárvári Oratórikus Kórus koncertje a Spirit Hotelben

A Sárvári Oratórikus Kórus 2015. február 7-én, 17 órai kezdettel a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior Konferenciatermében tartja következő, A MOZI DALLAMAI című koncertjét.

oratorikus-korus01

A program címe jelzi, hogy filmekben hallható kórusművek hangzanak majd fel az előadáson. A közkedvelt dalokat az 1492 – A Paradicsom meghódítása, A muzsika hangja, Állami áruház, Apáca show, Diploma előtt, Forrest Gump, Forró szél, Híd a Kwai folyón, Honfoglalás, Különben dühbe jövünk, Legyetek jók, ha tudtok, Mr. Bean, Reszkessetek, betörők!, Shrek, V. Henrik, Zöld kártya című filmalkotásokból idézik. A kórustól ismét sokszínű dallamvilágot hallhat a közönség, többek között indulót, gospelt, soul zenét és vallásos kórusműveket is énekelnek.

A Sárvári Oratórikus Kórus a város fiatal, amatőr művészeti együttese jelenleg 59 tagot számlál. A kórust kiegészíti a Sárvári Oratórikus Kórus Gyermekkara, zongorán kíséri őket Dörnyei Roland, valamint közreműködnek a Sárvári Vonósok és Kanona Band fúvósai. A Sárvári Oratórikus Kórus vezetője és karnagya: dr. Szalai Ferencné.

A nyilvános koncertre várnak minden zeneszerető érdeklődőt, a közönséget helyszíni parkolásban a polgárőrök, a hotelben pedig hoszteszek kalauzolják.

A belépés díjtalan.

oratorikus-korus02

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára