Lidércfény 5. – 2010.

A sárvári Nádasdy Ferenc Múzeum immáron ötödik alkalommal várja vendégeit éjszakai programjaival, idén Erzsébet napján, november 19-én, pénteken este 6 órától.

A részletes beharangozó és a programok a kattintás után olvasható.

A sárvári Nádasdy Ferenc Múzeum immáron ötödik alkalommal várja vendégeit éjszakai programjaival. Az idén Erzsébet napján, november 19-én, pénteken este 6 órától mindenki megkóstolhatja a Báthory falatkákat, bátorságot meríthet egy Báthorytó italtól. A retró vattacukor az édes élet ízeit elevenítik fel. A Nádasdy Bandérium báthor tettei felidézik a régi Magyarország mindennapi életét. A folyamatos tárlatvezetések során a múzeum munkatársai részletesen bemutatják az egykor Sárváron birtokos Nádasdy család által adományozott órát, illetve azt a Nádasdy-pecsétnyomót, amelyet Sárvár városa vásárolt meg a múzeum számára. Akinek van kedve álomhozó illatbabát készíthet, vagy kipróbálhatja az önműködő árnyékképgépet. Erzsébet napján érdemes rémes sminket választani. Akinek mindez nem elég, visszaidézheti Sárvár régi életét a múzeum fotógyűjteménye segítségével.

liderc_plak_2010

A múzeum mindenkit szeretettel vár, aki egy vidám és tartalmas estét szeretne eltölteni a sárvári múzeumban a jubiláló Lidércfényen.

Kapcsolódó linkek:

Tavaly ezt írtuk a Lidércfény 4-ről »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára