Lehetőségek napja – összművészeti találka lapunk új arculatának premiernapján

Az összművészeti találkozót a Láthatatlan Sárvár és az Ashoka – Everyone A Changemaker program nyertes projektjének stábja szervezi.

LN_2_615

Helyszínek részletes program:

LN_hlyszi

AULA:

15 órától programzárásig táncbemutatók, utcai táncstílusok, táncos workshopok az Urban Dance West jóvoltábólPINCEKLUB:

A táplánszentkereszti Vas-Film 8 filmfesztivál versenyfilmjeinek vetítése 15 órátólI. BÁSTYA (az aulából nyíló oldalsó ajtó felé)

A programsorozat részeként nyílik kiállítás a sárvári Nádasdy-vár jobb oldali (nyomda felöli) bástyájában és annak környezetében.

Kiállítók: Balázs Mariann, Popella Dóra, Snór Anikó, Tóth Kinga, Molnár Normal Gergely, Kondor Tamás, Polgár András

16.00 Megnyitó
16.30 Polgár András A Rocinha Favela Mindennpajai c. előadása

A kiállítás ideje alatt: Design vásár az alkotók képeiből, apróságaiból és fényfestés!

A kiállítást kísérő program Hommage A Örkény c. vándorkiállítás. Amely az író születésének századik évfordulója alkalmából olyan munkákat bemutat be, amelyeket a tömör megfogalmazással bíró egypercesek ihlettek. A kiállításon 24 képregényoldal és illusztráció és egy videó lez látható.

Kiállítók: Popella Dóra, Remsei-Kovács Nóra, Vincze Nóra, Jáger Attila, Kondor Tamás, Tébeli Szabolcs (Brazil)

A kiállítás 14.00–20.00 óráig lesz látható! Este (igény szerint) kisebb csoportokban zseblámpás tárlatvezetést tartunk. (Előzetes regisztráció szükséges!)HÁZASSÁGKÖTŐ TEREM

14 órától –A Láthatatlan Sárvár új arculatának sajtótájékoztatóval egybekötött bemutatójaVÁRUDVAR

15:00-tól 18 óráig a vár színpadán improvizációs zenei, irodalmi kísérletek jameléssel és saját versek szavalásával, illetve a művészeti ágak szekcióvezetőinek hívogatói. A kézműves standoknál műhelymunkákba lehet becsatlakozni, mások munkái közül lehet böngészni.

18 órától az Urban Dance West bemutatója, utána az Obszidián, a Rith és az Atakám koncertjei, majd programzáró jamelésFOLYOSÓ GALÉRIA (a művelődési központ folyosója)

Tóth Zoltán „Cooper”, a Láthatatlan Sárvár és Makrai Tamás, a Vaskarika fotósainak Sárvárikum című kiállítása folyamatosan megtekinthetőELSŐ KLUBTEREM (a folyósóról nyíló legközelebbi klub)

15 órától Artical–műhely – az elektronikus zenei klub kuckója – benne: elektronikus zenei gyorstalpaló, DJ-lemezjátszók kipróbálása, fotóválogatás az Artical 8 évéből, rétegzenei lemezek börzéje, zenei szaklapokKÖZÉPSŐ KLUBTEREM

15 órától 18 óráig Gitáros kuckó – Ha nem volt még a kezedben elektromos gitár, most kipróbálhatod! Ismerkedés a hangszerrel, kisebb csoportoknak effektbemutató, hangszerbörzeHÁTSÓ KLUBTEREM

15 órától 18 óráig Ma’mint’Ti-műhely – a színjátszócsoport élete belülről. Videóbejátszások az előadásokról, műhelytitkok, információk a háttérmunkáról. Te milyen színjátszó lennél? – próbáld ki magad!HÁTSÓ, KÜLSŐ VÁRUDVAR

14 órától 18 óráig nyilvános íjászedzés


 

Tudjunk egymásról! Jelöld vissza a részvételed a Facebookon itt

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára