Kigyúlt az első fény Sárvár adventi koszorúján is

Az adventi rendezvények tavaly költöztek át a szökőkút mellől a Posta térre, a sárváriak pedig úgy tűnik, megkedvelték a helyszínt, ugyanis már a legelső gyertyagyújtásra rengetegen jöttek el, hogy láthassák a színpadi programokat, és forraltbor mellett a vásárban is szétnézhessenek.

Az ünnepi események forgatókönyve hasonló a tavalyihoz. 17 órakor minden adventi vasárnapon egy-egy helyi civil szervezet képviselői mutatkoznak be rövid műsorral és néhány mondattal, majd ők gyújtják meg a gyertyát is. Az első fényt a koszorúra idén a Pedagógus Női Kar hozta néhány karácsonyi dal kíséretében.

A civilek után a Soproni Petőfi Színház két tagja, Simon Andrea és a sárvári származású Savanyú Gergely lépett színpadra november 29-én. Operett- és musicalrészleteket adtak elő, a siker és a harsány taps nem is maradt el. A színpadi programok zárása után sem kellett persze hazasietni, a vásár egészen Aranyvasárnapig 20 óráig nyitva tart, és már 15 órakot kinyit.

Jövő héten is érdemes kilátogatni, a második gyertya felelőse a Néptánckör lesz, majd a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia langalétái foglalják el a Posta tér színpadát.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára