Itt az ősz, itt az új Artical-szezon…, Bass Up

Itt az ősz, így az Artical Session is visszatér a legautentikusabb helyszínre, vagyis a Nádasdy-vár, a pinceklubjába.

Az eletronikus zenei klub az új szezonban is próbálja bemutatni, elhozni a friss underground hajtásokat és ápolni a régi klasszikus földalatti hagyományokat, értékeket, teret adva a feltörekvő fiatal generációnak is. A minőség a mennyiség felett elvet követve vágnak bele a sokadik szezonba. Lássuk is, mit hoz az első szeptember 17-i alkalom, ami a dnb/dubstep műfajkettősre fókuszál majd.

art_300

Line up:

– EXORCIST / CRYPTIC CHAOS (Trust In Music, Mainframe, Fall Out, Ammunition, Black Seeds, Abducted, Black Hoe, Akkamuzik)

– Llkrndsz (Artical)

– Skillzor b2b Phaze

– Slotan (Electrocell)

Kovács Balázs a.k.a. Exorcist / Cryptic Chaos 1989. Október 28-án született Balassagyarmaton. Az akusztikus zenéről 14 évesen állt át egy csapásra az elektronikus muzsikák világára. Szenvedélye az elektronikus zenével olyan előadókkal kezdődött, mint pl. a The Crystal Method, a Casio Samples, Kosheen vagy Roni Size. 2004-ben úgy döntött, megvásárolja első lemezjátszóját. Ebben az időben Psytrance (Goa) lemezeket pörgetett mindaddig, amíg felfedezte a drum and bass sötét oldalát. Az első megjelenése egy remix volt, Unexplainable Feeling Mystificationtől, amely a Black Hoe Recordingsnál látott napvilágot 2007 augusztusában. 2008 elején megjelent az első önálló munkája, a Disillusion és a Braindead amelyeket később remixet Phony és a Lean. Azóta a munkái egyre több figyelmet kapnak. Most olyan kiadókkal büszkélkedhet, mint például a Trust In Music, Fall Out, Mainframe, Ammunition, Abducted, Akkamuzik vagy a Black Seeds. Mindez csak a kezdet, izgalmas jövő áll a fiatal művész előtt. Nagy befolyással volt/van rá Neonlight, Kung vagy Maztek munkássága, illetve kedvenc kiadói, a Breed 12 Inches, Lifted, Ammunition, Vision, Citrus, Icarus Audio, Hospital szintén.

Továbbá Trentemoller, Massive Attack és Martin L Gore zenei világa is. Határainkon túl, több országban is volt szerencséje fellépni olyan nevek mellett, mint Matrix, Futurebound, Commix, Neonlight, BTK, Maztek, John B, Xilent, stb. A drum n bass mellett immár dubstep-producerként is találkozhatunk vele Cryptic Chaos néven, így hozzánk is ebben a kettős felállásban érkezik, hogy megmutassa mi is az ő elképzelése a dnb/dubstep zsánerekről.

Az est további fellépője lesz Llkrndsz, az artical estek állandó házigazdája, aki szintén a dnb/dubstep világ bugyraiból válogat majd ezen az éjszakán, kikacsintgatva egyéb irányokba is.
Továbbá itt lesz még velünk a fiatal, ámde tehetséges Skillzor is, aki a szintén ifjú és lelkes Phaze társaságában lep meg minket egy remek b2b szettel, mivel eléggé egy húron pendülnek.
Végül, de nem utolsó sorban, az Electrocell színeiben Slotan fog gondoskodni a hangulat beindításáról elsősorban dubstep lelkületű darabjaival.

Extra:

– a megszokott italakciók folytatódnak!

– új artical session matricák

Mindenkit sok szeretettel várunk 09.17.-én a pinceklubba, az ősz első Artical-jára! További pinceklubos dátumok: 10.15., 11.12., 12.17.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára