Forraltbor, hangszerek, kilencvenes évek – AZK-JAM a vásár előestjén

2007-ben pattant ki az imprós, örömzenés JAM-est ötlete egyhelyben ülni nem tudó helyi zenészek fejéből. Az első nagysikerű JAM-sessiont még egy sárvári pubban tartották, utána helyezték át a sorozat bázisát a Nádasdy-vár pinceklubjába. Mivel az idei est már a nyolcadik lesz, volt idő arra, hogy a szervezés kapcsán tapasztalatokat gyűjtsenek a házigazdák.

JAM_2010

Az előző két évben például sokat lendített a hangulaton, hogy tematizált improvizációk követték egymást, tavalyelőtt Michael Jackson dalaiból, tavaly a legendás ‘80-as évek zenéiből indultak ki a szabad ötletek. Idén a ’90-es évek kultusznótái vannak soron, olyan előadók közül válogatva, mint a Metallica, a G’N’R, az Alice in Chains, Joan Osbourne, a Genesis, a RATM és még sokan mások.

Az előkészületek, a zenészek összetrombitálása már a Facebook zárt csoportjában lezajlottak, így minden készen áll a szokásos bulihangulathoz, gőzölgő forraltborral várjuk az érdeklődőket pénteken a Pinceklubba, a közreműködőket 19–19:30 körül, a közönséget 21 órakor.

Helyszín: Nádasdy-vár, Pinceklub
Időpont: 2011. október 28. (péntek)
Érkezés: zenészek: 19:00, közönség: 21:00-tól
A belépés a zenei közreműködőknek ingyenes.
Belépődíj a közönség számára: 200,- Ft

azk_jam_610

Facebook-esemény itt »

 

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára