AZK–Pokolkapu – további metálos kényeztetések a Pinceklubban

2011. november 18. péntek, 21:00 • Sárvár, Nádasdy-vár, Pinceklub • be: 1000.- Ft

pokolkapu_610

A pénteki AZK-Pokolkapu–n a környék metálarcait kényeztetjük tovább. Három banda, két death metal és egy thrash metal különítmény zúz majd a Pinceklubban. Mindenféle részlet, nyalánkság következik.

FANATIC ATTACK

fanatic_610

A Fanatic Attack zenekart 2009 decemberében Ádám, Patrick és Gábor alapította Zalaszentivánon. A zenekar 2010 májusára elkészített egy 5 számból álló házi demo anyagot Damned World címmel. A zenekar 2010 júniusában 4 tagúra bővült, a szólógitáros szerepét Vattay Péter töltötte be, de mivel nem sikerült megtalálni az összhangot zeneileg, így 2010 decemberében kiszállt a zenekarból. 2011 Februárjában készült el a második házi demo lemez Sepoxe címmel.

Fanatic Attack a myspace-en »


CATALEPSY

catalepsy_610

„A zalaegerszegi Catalepsy idén rögzítette a Desert névre hallgató első hivatalos anyagát, ami demo formátumban jelent meg, szerzői gondozásban. Azon az ösvényen haladnak egyébiránt, amelyen magyarhonban többen vándorolnak a death metal műfajon belül. Az Age of Agony neve jutott először eszembe a Catalepsy produkciója hallatán, zeneileg megközelítően hasonló elvek vezérlik a két azonos városban tevékenykedő hordát. A brutálisan zakatoló dob mellé némely helyen élvezetes témákat és feszes alapokat helyeznek el mindketten, ám jelenleg nem lehet még egy lapon említeni a két formációt.”

– Fémforgács.hu –

  Catalepsy a myspace-en »


MORGUE

morgue_610

A Morgue 2005 összén alakult Szombathelyen Sadist Angel néven. Az első hívatalos fellépésünk már 2006-ra tehető és ebben az évben nevet változtatott a zenekar. Ekkor lett a nevünk Morgue. Számos saját rendezésű underground buli fűződik a zenekar nevéhez, mint a Gore fest, Kitörés, vagy a Bullituary. 2008 év végén meg jelenet az első demonk Fájdalom Sötét Folyosóján címmel.

Morgue a MyMusic-on »


pokolkapu_A3_300dpi_web

Facebook-esemény itt »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára