Wild Tigers Night – PsychoDay a Pinceklubban

2012. február 18. (szo), Nádasdy-vár, Pinceklub

WT_psycho

A Wild Tigers Rock and Roll Klub következő estjén a Psychobilly lesz a középpontban. Fellépnek: The Ködmöns, Psychorror, Seaside Bakery, Rouge Lips.


The Ködmöns

kodmons_615

A népi motívumokkal díszített bőrkabátok társulata aljas indokkal szerveződött Budapesten, mégpedig azért, hogy groteszk humorú muzsikával tereljék közönségüket a káröröm sötét mezejére. Céljuk eléréséhez a klasszikus psychobilly felállást – gitár, dob és gordon – válaszották, verbális eszközeik közé tartoznak sorozatgyilkosok, emberirtó növények, szatírok, de elborult elméjű fehérnépek és rosszindulatú óvodások is. A mulattságokon rendszerint cinkosaik, a szadista saláták is részt vesznek.


Psychorror

psychorror_610

Resurrection 2012! Vagyis hosszú idő után újra színpadon a sárvári születésű „Psychorrror” punkabilly gang. Ismét szól majd a sárvári rockabilly himnusz a „Rockabilly srácok mindenütt, szétboppolják a klipperük…” de lesz „Sátán lakik minden mögött…” és lesznek új, meglepetés psychobilly és rockabilly dalok is… A banda két hétig turnézik újra Nyugat-Magyarországon, mely turné egyik állomása a sárvári Wild Tigers Rock and Roll Club!


Seaside Bakery

2011wildt73

A trió a rockabilly és a punk totális keveréke, de zenéjükben érezhető „countrybilly” beütés is. A tőlük jól megszokott modón csapnak majd a húrok közé az est folyamán, a fetrengést és a rockandroll-feelinget is beleértve!


RougeLips

Wildtigersnagy_54

Pin up fehérnemű- divatbemutató show. A formáció szinte már elengedhetetlen a Wild Tigers-esteken. Az erotika, a burlesque ismét a tetőfokra hág és a lányok megintcsak gondoskodnak arról, hogy a pin up-világ és az ehhez tartózó kultúra – lévén, hogy PsychoDAY-ről van szó – vérfertőzésként terjedjen tovább…!

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára