Szeretsz, nem szeretsz – Elkészült Hindi Fatima első videoklipje

Elkészült Hindi Fatima első videoklipje, a Szeretsz, nem szeretsz című dalhoz készített klip bemutatására az AGORA Savaria Filmszínház kamaratermében került sor 2011. október 7-én.

fatika_300

 

A dalválasztásában fontos szerepet játszott, hogy érzelmi mondanivalója minden zenehallgatót megérintsen, magyar szövege alapján minél szélesebb körben hódítsa meg a közönséget. A dal zeneszerzője Babos Judit zongoratanárnő, a dal szövegét Hindi Fatima írta, a Szeretsz, nem szeretsz dal valójában egy megzenésített vers. A dal hangszerelése Németh Ádám keze nyomát őrzi, aki egyben a klip szereplője is. Csellista Gregorich Zsófia.

A sárvári énekesnővel a tervek szerint még idén találkozhatunk egy önálló esten, a tárgyalások már folynak a pontos helyről és időről. (infók: www.hindifatima.hu) A klip egyre nézettebb az internetezők körében, de várhatóan hamarosan a zenecsatornák is műsorra tűzik, illetve a dal elnyeri a hazai rádiók tetszését is.

A hangfelvételek a budapesti Pannónia Stúdióban és Kirschlagban, a Pinknoise Tonstudio-ban készültek. Hangmérnök: Scheer „MAX” Viktor.

A klip szakmai stábja:

– főszereplő / ének Hindi Fatima
– zongora: Németh Ádám
– cselló: Gregorich Zsófia
– rendező: Miski Ádám
– operatőr: Ádám Dávid
– művészeti szakértő/világosítás: Bonyhádi Károly
– smink: Magosi Beáta
– ruha: Szigeti Vanda

A klipforgatás a Studio 69 műtermében zajlott. A produkciót a Starfol plusz Kft. szponzorálta.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára