Sárváron koncertezik Richard Clayderman zongoravirtuóz

Sárváron ad koncertet Richard Clayderman, a világhírű francia zongoravirtuóz. Az idén 60. születésnapját ünneplő művész közismert klasszikusokat és népszerű slágereket egyaránt játszik majd a Spirit Hotelben koncertturnéjának keretében.

clayderman_610

Sárváron ad koncertet október 12-én a magyar közönség körében is népszerű Richard Clayderman. Az este repertoárjában a világhírűvé vált „Ballade pour Adeline” és további népszerű klasszikusok mellett jól ismert slágerek feldolgozásai is szerepelnek. Clayderman év elején új albummal is jelentkezett, Romantique címmel, amelyről szintén játszik majd számokat. A művészt a koncerten hat vonós kíséri.

Közismert, hogy Clayderman számára a reggeli zongorázás olyan, mint a torna. 2008-ban, amikor az Operabálon játszott, zongorát is kért a hotelszobájába, hogy a hangszer segítségével „tornával” indíthassa a napot. Úgy tűnik azonban, a sárvári hotelvendégek ezúttal nem Clayderman zongorajátékára ébrednek majd. „Clayderman úr zongorát nem kért a szobájába, egyedül a kedvenc ásványvizét ajánlotta a figyelmünkbe. Egyébként nagyon szerény, a nálunk megszálló hírességek közül azok közé tartozik, akik kevés különleges kéréssel fordulnak hozzánk.” – mondta el Lamperth Judit, a Spirit Hotel vezérigazgatója.

Az idén 60. születésnapját ünneplő művész részére különleges ajándékkal is készül a Spirit Hotel személyzete: ajurvédikus masszázsprogramot állítottak össze kifejezetten a számára, egyedileg válogatott növényi eredetű olajokkal. „Az egyénre szabott ajurvéda relaxáló masszázs új emberré varázsol bennünket. Az izmok tónusát is javítja, ami egy zongorista számára különösen fontos lehet.” – mondta el Torhosi Tünde Executive Spa Manager. Richard Clayderman, eredeti nevén Philippe Pagès 1953-ban született Párizsban. Édesapjától már nagyon fiatalon megtanult zongorázni, de karrierje 1976-ban indult be igazán, amikor egy zenei producer őt választotta ki a világhírűvé vált „Ballade pour Adeline” előadására. Azóta több mint 1300 melódiát rögzített a csak rá jellemző új-romantikus stílusban. Sárvári koncertje október 12-én este 8 órakor kezdődik a sárvári Spirit Hotelben.

Kapcsolódó megjelenések

  1. Kedves Rozália! A közleményben, amit kaptunk, csak ennyi információ állt. Javaslom, érdeklődjön a Spirit Hotel elérhetőségén a részletekről:

   H-9600 Sárvár, Vadkert krt. 5.
   Tel: +36 95 889 500
   Fax: +36 95 889 515
   Mobil: +36 20 5889 555
   Email: info@spirithotel.hu

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára