Sárváron a Nagy Látásteszt szűrőbusza – a Lidl-parkolóból jelentjük (fotókkal)

Ahogy a beharangozónkban részletesen is közreadtuk, október 3-án és 4-én Sárváron állomásozik a Nagy Látásteszt szűrő-turnébusza. Hétfőn koradélután kilátogattunk a Lidl parkolójába, hogy testközelből is szemügyre vegyük a roadshowt.

latas201102

Aki a roadshow kifejezés hallatán az egész parkolót elfoglaló csillogó-villogó látványosságot képzel el, téved. Csupán busznyi területen zajlik az ingyenes szűrés, de talán egy karitatív jellegű kezdeményezéshez jobban is illenek a visszafogott méretek.

Az érdeklődőket az akció kedves munkatársai fogadják a busz előtti pultnál, rövid adategyeztetés után pedig helyben a buszban, 5 perc alatt el tudják végezni azokat a szűréseket, amelyek megállapítják szükségesek-e segítő korrekció, vagy esetleg további vizsgálatok. Ottjártunkkor – ha tömeg nem is –, de folyamatos érdeklődés övezte a látástesztet, sokan használták ki az ingyenes alkalmat. A várakozás alatt releváns szóróanyagokhoz, sőt, a sárvári Győrvári Optikában beváltható vásárlási utalványokhoz juthattak páciensek.

latas201101

Október 4-éig, keddig még kihasználhatja a lehetőséget az ingyenes vizsgálatra, aki esetleg most hall először a Nagy Látástesztről.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára