Riba Márió újabb dokumentumértékű kisfilmje

Gondoljunk csak bele, mennyire jó érzés levenni a polcról egy régesrégi fotóalbumot, és a képeket nézegetve elmerengeni rajta, minden mennyivel jobb volt régen? Megmutatni egy-egy régi fényképbe dermedt pillanatot a családunk, a szűkebb-tágabb élőhelyünk akkori arcából olyanoknak, akik akkor, úgy nem láthatták. Riba Márió kisfilmjeivel ugyanilyen pillanatfelvételeket készít esztétikusan, elegánsan, igényesen, az „akkor és úgy” érzetét megragadva.

A Láthatatlan Sárvár oldalain rendszeresen hírt adunk „Sárvár szavak nélkül” című sorozatának soron következő elkészült darabjairól: Márió objektívének hála jártunk már a Kossuth téren és környékén, a várban és a várparkban, Sárvár egyes utcáin, és készült összeállítás a Simon, Júdás-napi vásár forgatagában is. Márióval interjút is készítettünk, amelyben elárulta, hogy új sárváriként nagyon szereti felfedezni a kis utcák szépségeit, nem véletlen, hogy új kisfilmjét is ennek a felfedezésnek a szolgálatába állította. Finom és érzékeny, ízléses munka, ha pedig van fantáziánk, képzeljük el, milyen érdekes lesz 10-20 év távlatából újranézni a képsorokat! Az új kisfilm zenéjét is Riba Márió jegyzi.

Kapcsolódó megjelenések

Hozzászólások

  1. helyesbítenem kell!! soha nem volt ilyen szép és rendezett az én kedves városom.csak megfeledkeztem arról,hogy hány évesen is voltam ott boldog?
    bocsánat,de elmúlt egy kis idő.
    gratulálok az illetékeseknek akik ilyen széppé varázsolták SÁRVÁR-t
    üdvözlettel
    Krizsán Henrikné

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára