Pont került az i-re – közös esttel zárult a Zsírzárlat + letölthető könyv

December 28-án pénteken zárta a Láthatatlan Sárvár Zsírzárlat nevű életmódváltó projektjét a Nádasdy-vár klubtermében. A záróeseményen jelen voltak a Zsírzárlat kulcsifigurái az Oxygen Fitness és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő részéről, és néhány szimpatizáns is részt vett a banketten.

Az oldott hangulatú zárón a zsírzárlatosok saját készítésű ajándékokkal fejezték ki köszönetüket a támogatóknak, és egy szintén saját készítésű salátavacsorával is vendégül látták az edzőket, követőket. A háromhónapos projektet később képeken és anekdotákon keresztül is felidézték, szóba került a folytatás is, hiszen csak a Zsírzárlat ért véget, a megváltozott életmód folytatódik. A bankett után az egybegyűltek egy részét a Sárvári Televízió stúdiójába várták, ahol a tévé szilveszteri összeállításához rögzítettek velük egy rövid összeállítást. 

A Zsírzárlat heti összegzőit, a Zsírharangokat kötetbe rendeztük, s néhány példányban már ki is nyomtattuk a támogató helyszínek számára. Mivel nagyobb példányszámban nincs lehetőségünk sokszorosítani, ezúton tesszük elérhetővé pdf formátumban. A könyv letölthető itt » 

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára