Piknik a Várparkban – családi majális másként

Egy kellemes, oldott délelőttre és délutánra a szabadba invitálnak minden sárvárit az Első Sárvári Piknik szervezői május elsején. A program alapötletét egyrészt a tavalyi májusfaliget állítására a parkba kirajzott rengeteg érdeklődő látványa adta, másrészt pedig keresve sem találhatnánk jobb helyszínt egy közös, hátradőlős, pokrócos piknikhez, mint a Nádasdy-vár zöldövezetét.

A majális már délelőtt kezdetét veszi a Koncertfúvószenekar zenés ébresztőjével, aztán még délelőtt idén is elkezdenek sorakozni majd a májusfák a szokott helyszínen. Idén viszont vétek lenne hazamenni a közös munka után, hiszen egy közösen elköltött piknikebéd a szabadban legalább annyira hozzátartozik egy idilli tavaszi képhez, mint a májusfák. Lesz pokróc- és piknikkosár-szépségverseny, lesznek egyszerű, de annál kedvesebb kísérőprogramok, lehet majd sportolni, sétálni, zenéthallgatni, sörözgetni.

A civil szervezetek figyelmét külön is felhívjuk a lehetőségre, hiszen az eseményen egészen biztosan rengeteg fotó fog kattanni! Mindenképp hozzanak magukkal a piknikre a szervezetük, közösségük életére, működésére jellemző attribútumokat, vagy akár spontán programelemekkel is készülhetnek. Az egyedi ötletek, hozzáadott értékek teszik majd igazán színessé a pikniket.

reszletes_piknikprogram

Május elsején az esti órákban a várudvarra és érdemes lesz majd besétálni, a színpadon könnyűzenei koncertek zárják majd a tavasz első közös ünnepét. A Piknikkel kapcsolatos kérdéseikre, érdeklődéseikre szívesen válaszolnak a Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár munkatársai. 95/320-063

majus1_zaro_FB

A Piknik a Facebook-on »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára