Passzold tovább Anyának, Apának… – sportnap a katolikus iskolában

A Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Oltalmazó Kezek Egyesülete szervezésében 2. alkalommal került megrendezésre az UNICREDIT Családi Sportnap április 17-én. Az iskola tanulói, szüleikkel, tanáraikkal együtt mozogtak a Csónakázó-tó sportpályáin, valamint a Várparkban.

A program tanítás után, 14 órakor kezdődött, amikor is a tanulók és kísérőik erre az alkalomra készített osztályzászlókkal, kereplőkkel elfoglalták a KRESZ-, petanque- foci-, kézi- és kosárpályákat, s elkezdődtek az osztályok, tanárok-szülők közti mérkőzések.

A diákok óriási szeretettel, kíváncsisággal fogadták a Szombathelyi Swietelsky – Haladás három idegenlégiósát, Raffaele Alcibiadet, Leandro Martinezt és Laurentiu Branescut, akik jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt, s alig győzték osztogatni az aláírásokat a pólókra, labdákra, kézfejekre. Közvetlenségükkel emlékezetes perceket szereztek a nebulóknak.

A jó hangulatú délután a Várkör-futással zárult, ahol valóban kicsi és nagy, babakocsis apuka, s nagymama az unokával együtt tette meg a távot.
A sportdélutánon az Egyesület pártolói tagságának befizetésével a részt vevők  karitatív tevékenységet is elláttak, hiszen a bevételt az iskola egykori diákja, a súlyos betegséggel küzdő Samu Kornél támogatására ajánlják fel.

A szervezők köszönetet mondanak az UNICREDIT Banknak, Coop Kft.-nek, Szalainé Bella Valériának, a Szelestei Kastélyszállónak, Sárvár Fürdőnek, a Tar Csavar- Csapágy Kft.-nek a támogatásért.

Szerző: Duszkó Pálné az Egyesület elnöke, Dénesné Méhes Gyöngyvér az Egyesület titkára
Fotó: Makrai Tamás

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára