Nyáron is rád vár a vár – napközis kézműves tábor indul

A Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár 2013. július 1–5, illetve július 8–12 között nyári napközis kézműves tábort és játszóházat szervez, 7–12 év közötti gyermekek részére, naponta 8–16 óráig.

Az idei nyáron számtalan érdekes szabadidős és kézműves programmal, rengeteg játékkal várjuk a 7–12 év közötti fiúkat és lányokat. Természetesen igyekszünk ki- és felhasználni a várpark, a vár illetve a várban működő intézmények adta lehetőségeket. Kincset keresünk a múzeumban, nyomozunk a könyvtárban, kalandozunk a bástyákban.

Különféle kézműves technikákkal ismerkedünk meg:

– agyagozás, korongozás
– szalma technika
– gyöngyfűzés
– üvegfestés
– batikolás, bőrművesség
– papírmunkák

Ellátogatunk a sárvári kalandparkba, valamint szervezünk egy állatsimogatással egybe kötött túrát a Hegyhátra is. A kirándulást megkoronázzuk egy közös kürtőskalács sütéssel.

Szeretnénk, ha a gyerekek egy izgalmas, tartalmas, élményekkel teli hetet töltenének el velünk. 

A játszóház teljes költsége: 9500 Ft/hét, amely az étkezési díjat (ebéd: a Banya Tanya Étteremben), az anyagköltséget, a programok és belépők költségeit is magában foglalja.
Jelentkezni lehet: 2013. június 16-ig a művelődési központban. További információ: 95/320-063 telefonszámon kérhető, keresse Németh Renáta művelődési menedzsert!

 

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára