Mint a régi szép időkben… – Sokan jöttek el a novemberi AZK-ra

Méltószámú közönség előtt lépett fel november 15-én az Alternatív Zenei Klub vendégeként a Nádasdy-vár Pinceklubjában a Re-Akció, a Jóindulat és a Soulution. A fellépőkkel videóinterjúkat is készítettünk.

A Re-Akció tagjai szombathelyi, sárvári, ostffyasszonyfai fiatal zenészek. Az AZK-ban először játszottak, műfajukat Smoke and Beatnek keresztelték el.

A várvölgyi Jóindulat négy évvel ezelőtt járt már Sárváron, a második Átjáró tehetségkutató itteni fordulóján, de önálló koncertet most adtak először nálunk. Az Átjáró óta méginkább összeértek sajátos „ízeik”, nagy kedvencük a Beatles, de dalaikat magyar szöveggel alkotják.

A szombathelyi Soulution viszont már nem először arat zajos sikert Sárváron. Legutóbb a Nyáréjfesztiválon léptek fel, majd ősz óta nem igazán koncerteztek, mert teljes erőbedobással dolgoznak 10 számos stúdióalbumukon. Így a sárvári fellépés lemezmunkálatok kivételes megszakítását jelentette.

Legközelebb december 13-án, Luca napján jelentkezik az AZK. A decemberi évzáró koncertállomás egyben a klub eddigi működési formáját tekintve az utolsó lesz, januártól a csökkenő érdeklődés miatt újratervezett forgatókönyv szerint működik majd tovább az Alternatív Zenei Klub.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára