Indul a második turnus – Új időpontok a láthatáron

Az újragondolt Zsírzárlat első csoportos turnusa hamarosan befejezi küldetését. Sok új érdeklődőnk akadt, számukra lényeges információk a második turnussal kapcsolatban: 2014. április 16-án, szerdán 17:30-kor kerül sor a következő bemutatkozó ingyenes előadásra a Vitalmed Hotel konferenciatermében. A vendég a projekt szervezői mellett Héder Éva dietetikus lesz, de jelen lesznek néhányan az új Zsírzárlat első turnusának résztvevői közül is.

IMG_9100

Az új jelentkezők már itt az előadás után is leadhatják jelentkezésüket. Az állapotfelmérések időpontjai: 2014. április 17. csütörtök 16–18. és április 18. péntek 17–19., az első edzés pedig 2014. április 22. kedd.

A Zsírzárlatosok közösen szerkesztett blogján a tapasztalatokon felül az első turnus résztvevőivel készült interjúk is olvashatók itt »


 

Hangulatjelentés kisvideó formájában az első edzésekről Makrai Tamás kamerájának lencséjén keresztül:


 
Elkezdődött – 2014. január 18. (szombat), Sárvárfürdő

A Zsírzárlat sikeréhez szükséges, hogy a jelentkezők testi állapotát, adatait rendszeres időközönként felmérjük. Az első, kiinduló állapotfelmérésre január 18-án szombaton került sor a Fürdőn, ezután már az edzések is elkezdődhettek. Makrai Tamás képei megörökítették az első kalóriák elégetését a kardiogépeken:


 
Első előadás – 2014. január 15. (szerda) 17.30, Sárvárfürdő, Vitalmed Hotel

Szépszámú érdeklődő jött el első nyílt, ingyenes előadásunkra, amelyen ismertettük a programot, bemutatkoztak a szervezők, és nagyon hasznos étrendi tanácsokat hallhattunk Héder Évától, dietetikusunktól. Akadt néhány érdeklődői kérdés, és a jelentkezéseket is regisztráltuk. Makrai Tamás fotóiból készítettünk galériát:

eloadas_web_7

Vélemény, hozzászólás?