Letölthető a Sárvári Nyár 2015 – programok június–szeptemberig

Ahogy azt a sárvári közönség megszokhatta, 2007-től nem éves, hanem időszakos, könnyen kezelhető kiadványok segítségével tájékozódhatunk az aktuális programokról. Az évszaknak megfelelően készíti el a Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár a januártól februárig tartó téli, a márciustól májusig érvényes tavaszi, az egész nyári időszakot felölelő nyári és a programokat októbertől decemberig közlő őszi–téli színes programfüzetét.

2015_progfuzet_610_fekvo2

A múlt héten került nyomdába Sárvári Nyár 2015. programleporelló, június első heteiben már kézbe is vehetjük. A Láthatatlan Sárvár olvasói a honlapról elektronikus formában is letölthetik, terjeszthetik a kiadványt pdf formátumban. A fájl mérete viszonylag kicsi (kb. 681 KB), akár E-mailben is könnyedén elküldhetik ismerőseiknek. A kiadványt letöltheti innen, vagy az alábbi képre kattintva: 2015_progfuzet_610_fekvo

Aki a programfüzetet inkább fizikai valójában szeretné hazavinni, vagy esetleg a terjesztésében is segíteni tudna, a város következő pontjain találja meg: • Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár (művelődési központ részleg) Sárvár, Várkerület 1. (A Nádasdy-vár udvaráról megközelíthető) • Nádasdy Büfé Sárvár, Várkerület 1. (A Nádasdy-vár udvaráról megközelíthető) • Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár (könyvtár részleg) Sárvár, Várkerület 1. (A Nádasdy-vár udvaráról megközelíthető) • Nádasdy Ferenc Múzeum Sárvár, Várkerület 1. (A Nádasdy-vár aulájából megközelíthető) • Tourinform sárvári irodája Sárvár, Várkerület 33. (A posta mellett) • Városháza Sárvár, Várkerület 2-3. (A várpark lejáratával szemben) • Nagyobb vendéglátói egységek, szálláshelyek Ha üzletében, cégénél is szívesen látna a kiadványból, kérjük jelezze a lathatatlan.sarvar@gmail.com E-mail címen és kollégánk a segítségére lesz!

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára