Küszöbön a folytatás: az Oxygen és a Sárvárfürdő újra Zsírzárlatol

Már egészen biztosan az év híre a Zsírzárlat házatájáról: a projekt első változatának lezárása óta eltelt esztendő után, a folytatás mellett döntött a „életmódváltás testközelből” program két fő partnere, az Oxygen Fitness és a Sárvárfürdő! Ráadásul a folytatás nyilvános, bárki számára hozzáférhető lesz!

ZSZ_alap

Magazinunk számára is jóleső büszkeséget jelent, hogy a 2012-ben általunk útjára indított program olyan mértékben nyerte el (akkor még csak) együttműködőink tetszését, hogy úgy döntöttek, – az első változat zárása után – saját újragondolással, kibővítve, közös projektként viszik tovább a Zsírzárlatot, mi pedig – elszántságukat látva – bizalommal adtuk át számukra a mára talán már márkává vált, nagysikerű koncepciót.

Ne felejtsük el, hogy a két cég hasonló céllal, ezidáig egymástól függetlenül működött, piaci szempontból gyakorlatilag egymás vetélytársai. Az, hogy a Zsírzárlatot közös fogyásmenedzsment programként tervezik újraindítani, mindenképpen a saját elsődleges érdekeik fölé való emelkedés szemléletét jelzi. Ezzel a lépéssel Sárváron egy olyan átfogó életmód-stratégia született meg, amely a konkurens szereplők erősségét egyesítve, a lehető legsokszínűbb és legváltozatosabb módon száll szembe az elhízással. Az egység mindig nagyobb erő, mint az „egymás hátán” való törtetés.

A Zsírzárlathoz a két újdonsült parnter új mottót is választott: az eddigi „életmódváltás testközelből” hívószó helyett a „fogyókúra kollektíva” lett a márka új verbális attribútuma, utalva ezzel arra, hogy nem csak testi változást, közösséget is kínál a program. A Zsírzárlattal kapcsolatos újdonságokról rendszeresen hírt adunk majd a Láthatatlan Sárvár oldalain, az összefogáshoz pedig ezúton kívánunk nagyszerű és tartós eredményeket!

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára