Különlegességek a sárvári Ocho Macho, B.A.D., Nemjuci koncertekről

Mindig nagy öröm, ha a Nádasdy-vár patinás szabadtéri színpadának meghívottjai kapcsán összetalálkozik a zenei érték és az országos szintű népszerűség. Ez történik majd augusztus 11-én, szombaton is, de az este néhány különlegességét érdemes külön is megemlíteni.

Az Ocho Macho például hiába szombathelyi banda, és hiába vált a környék talán legfelkapottabb könnyűzenei együttesévé, hiába sorjázzák dalaikat a Petőfi Rádión, Sárvár fő koncerthelyszínén, a Nádasdy-vár szabadtéri színpadán ezidáig még nem játszott a csapat. Tehát részükről a szombati fellépés egy kicsit debütálás is lesz, ezeken a deszkákon mindenképpen.

A Nemjuci ellenben többször játszott már a várban, és mindannyiszor nagy sikerrel. Az ő esetükben a fellépés különlegességét az adja (talán nem sértődnek meg, ha kiadjuk ezt a félig-meddig bennfentes információt), hogy a sárvári dátum miatt kicsit át kellett szervezniük a nyarukat, épp az ország legnagyobb fesztiválján húzták volna 11-én, de a helyszínhez és a sárváriakhoz való kötődés győzött – nagy-nagy örömünkre sikerült cserét eszközölniük!

A helyi B.A.D. a zsűri egyhangú döntésével nyerte meg annak idején a Sárvári Tehetségkutatót, majd nem sokkal később egy nagyon jól megszólaló albummal ajándékozták meg a rajongókat. Aztán következett náluk egy hosszabb szünet, ami után az AZK-Hazai Pályán tértek vissza. A mostani lesz viszont az első szabadtéri sárvári koncertjük a nagy hallgatás után. 

A több szempontból is egyedülálló koncerthármast tehát vétek lenne kihagyni! Külön jóhír, hogy ezúttal rossz idő esetén sincsen galiba, ha esik az eső, a váron felállított fesztiválsátorban tartják a szervezők a koncerteket!

A koncert részletei a Facebookon »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára