Készen vannak a LS-pólók – rendelhetők

Már a civil majálison nagy sikert arattak a Láthatatlan Sárvár pólói a standunknál. Mivel sokan jelezték, hogy szívesen viselnék maguk is, ezennel elindítjuk az előrendelést. Mivel a nyomdai sokszorosítás szempontjából az a legkedvezőbb, ha minél nagyobb példányszámmal dolgoznak, úgy tervezzük, hogy 20-as csomagokban továbbítjuk a megrendeléseket a gyártó műhely felé.

polo_300

A pólók ára a nyersanyag + a nyomás (elöl/hátul 2 színnel nyomott) költségeiből áll össze. Így szerencsére kedvező áron tudjuk kínálni őket. A pólónyersanyagokat a kivitelező cég tanácsára a Gildan cégtől fogjuk rendelni, ezek jó minőségűek is, és sokféle fazonból, színből lehet választani, akár még kapucnis pulcsi kivitelben is.

Aki rendelni szeretne tehát, kérjük nézze át a Gildan honlapján, hogy milyen fazont, milyen színt és milyen méretet szeretne! És a nevét, elérhetőségét, plusz az előző adatokat küldje el az E-mail címünkre „pólórendelés” tárggyal: lathatatlan.sarvar@gmail.com, itt minden további részletet megbeszélünk.

poloreklam

Jó tanács: Hogy a minta érvényesüljön, csak halvány, világos színárnyalatokat válasszatok! A pólókat csak kifordítva vasaljátok!

Fontos: Miután a megrendelést leadtátok, már nem tudunk elfogadni olyan reklamációt, ami a méretre, vagy a mintára, esetleg a színre vonatkozik! Viszont – ha egyszerűbbnek tartjátok, elfogadjuk az előrendelést hozott nyersanyagpólóra is.

És végül: Köszönjük, hogy ezúton is hírünket viszitek!

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára