IV. Sitkei Trophy – Offroad verseny április elején

Hagyományőrző jelleggel rendezik meg 2013. április 5-én és 6-án a Sitkei Trophy-t, amely évek óta számos off-roadost vonz a környékre, hogy kipróbálják magukat a Sitke közeli terepen.

Kevesen tudják, de a megyében komoly motorsport élet zajlik. Mórocz József, a környék autósport életének jelentős alakja évek óta szervez különböző versenyeket, négy évvel ezelőtt álmodta meg a sitkei tájékozódási versenyt, de korábban Pápocon már életrehívott hasonló rendezvényeket. Nagy érdeklődés fogadta már a III. Trophyt is, ez a nevezők számán is jól látszott, akkor 50 jármű állt rajthoz.

A versenyzők tudását több trükkös feladat teszi próbára, például elképesztő meredekségű siratófalak megmászása, vagy az éjszaka tartott tájékozódási verseny. A nevezőket 4X2 és 4X4 quad, 3 autós kategóriában, valamint egy 4. extreme kategóriában várják. Előnevezéseket április 3-ig lehet leadni, de a helyszínen is elfogadnak nevezést a verseny napján. Gyülekezés és tájékoztatás a Borostyánkert panzióban lesz (Sitke 9671 Kossuth Lajos utca 21.), április 5-én 16 órától nevezés, 21 órakor rajtol az első éjszakai futam. Másnap az éjszakai futam beérkezési sorrendje alapján 9 órakor indul a nappali futam.

További információ, és nevezés: Mórocz József tel: +36 20 985 9186, off-road40@freemail.hu

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára