IV. Nemzetközi Bogártalálkozó Sárvár a vadkert kempingben

A negyedik alkalommal megrendezett Nemzetközi Bogártalálkozóra 152 résztvevő regisztrált, de sokan bejegyzés nélkül vettek részt az eseményen. Azért is volt érdemes regsiztrálni, mivel ily módon kedvezményeket kaptak a látogatók.

Nagyobbrészt a Dunántúlról érkeztek a bogarasok, azonban volt, aki egy nagyobb távot is bevállalt a találkozó miatt. A legmesszebbről jött résztvevő címet egy gyomaendrődi „klubtag” érdemelte ki.

Az esti koncertek előtt tombolára került sor, ahol a fődíj egy friss műszakis VW Bogár volt. Ezt egyébként a piros 94-es tombola gazdája nyerte meg.
Kiállítottak egy már forgalomból kivont járvművet is, amit alá lehetett írni, illetve üzenetet lehetett hagyni rajt.

Ez egy jótékonysági felajánlás a dunaújvárosi jóléti napközinek, ahol fogyatékos felnőttekkel és gyerekekkel foglalkoznak. Az egyik gondozó bogárral jár dolgozni és a lakóknak mindig is nagyon tetszett a bogár. Azt kérték, hogy alakítsanak ki egy „KRESZ” parkot az intézmény területén, ahol kiállítanak autókat. Ezekbe ők beülhetnek és játszhatnak velük, lefoglalhatják magukat. Ezért a BBK egy forgalomból kivont bogarat ajánl fel nekik, amiben nincsen motor és biztonsági szempontból lefixál kerekeken áll. A bogarat június végén szállítjuk Dunaújvárosba és adjuk át az intézmény lakóinak.

Hányan férnek be egy bogárba? A lenti videóból megtudjuk:

A Vaskarika írása és fotói az eseményről »

Láthatatlan Sárvár fotógalériája

 

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára