Idén is újat mutatott a Kanona Band – évzáró koncert a gimnázium sportcsarnokában

2011. december 3-án tartotta hagyományos évvégi koncertjét a Kanona Band. Ezt a rendezvényt az együttes fennállása, vagyis 1998. óta minden évben megtartják, így az idei a 14. volt a sorban.

Az idei koncert alapelképzelése az volt, hogy teljesen új műsort mutasson be a csapat. Ez így is alakult, az előadott 17 produkciót a helyszínen, a Tinódi Gimnázium sportcsarnkában hallhatta a közönség először a Kanonától. Az este hangulatát a jazz, a blues és a rock and roll irányította, de került a kosárba komolyzenéből, és a ’70-es,’80-as évek populáris zenéiből is. Néhány ismertebb muzsikus, akiknek dallamait hallhatta a közönség: Bizet, Miles Davis, Duke Ellington, C. Morgan, Michael Sweeney, Otis Redding, Chicago együttes, …stb.
Minden évben próbálják valami újdonsággal is meglepni a látogatókat, volt már táncos, énekes produkció, az idén a zenekar egyik tagja, Novák Tamás énekelt duettet Csejtei Flórával, a Strangers in the Night-ot, Frank Sinatra egyik örökzöldjét tálalták a közönség nagy tetszésére.

Hozzáértők elmondása szerint is kimagaslóan jó minőségű volt idén a hangosítás. A keverőpultot a zenekar tagja, Erős Ádám kezelte. A színpad és a fénytechnika sárvári szolgáltatás volt.

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára