„Ha táncunkat nézed, a szívünk szavait hallod.” – Mazsorett Gála Sárváron

Szombaton este a Tinódi Gimnázium tornacsarnokát színházteremmé varázsolták a sárvári mazsorettek. XVI. alkalommal rendezték meg a Mazsorett Gálát, ahol fellépett a Sárvár Városi Mazsorett Együttes valamennyi korosztálya és a Kanona Band.

b9843562

Az estén vissza-visszatekintettek az eltelt év eredményes, sikert aratott koreográfiáira, amelyekre több fesztiválon kaptak a leányok kiemelt arany okleveleket. Az emlékezés sorából nem hiányozhatott a felnőtt csoport megmérettetésének egyik sikerszáma az In the Mood, a nehéz lépés- és forgatásvariáció mindig nagy kihívás a leányoknak, s amely nagyban hozzájárult, a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség minősítésén a legfelső fokban elért kiemelt arany oklevélhez.

Burka Gyula amatőr videója

 

Az estén számos meglepetést szereztek a leányok a nagyérdemű közönségnek, a Mini csoport „Együtt a mesékkel”, a Gyermek és Kristály csoport szambájával, a Felnőtt és Ifjúsági csoport
A Grease-zel, a New York, New York című számmal.
Hagyománnyá vált az év végi gálán, hogy rövid vetítéssel visszatekintenek az év történéseire, az együttes programjaiból készült összeállításra.
A vidám hangulatot a búcsú pillanatai tették meghatóvá. A felnőtt csoport
tagjai közül már többen érettségiztek, mentek egyetemre, ma azok a leányok köszöntek el
társaiktól, oktatóiktól, közönségtől, akik nem tudják folytatni velük a mindennapos
munkát, Horváth Anikó és Vadász Martina táncolt paso doble-t utoljára együtt a csoporttal.

mazsi_2011_1

Az estén Máhr Tivadar alpolgármester úr köszöntötte a közönséget, a mazsoretteket, s köszönte meg Csikós Györgyné művészeti vezető munkáját.
A műsorban megtudtuk, hogy a Sárvár Városi Mazsorett Együttes 2012. február elsején ünnepli alakulásának 20. évfordulóját.

– Csikós Györgyné nívódíjas művészeti vezető, koreográfus –

 

A Vas Népe fotóriportja az eseményről »

Makrai Tamás fotóriportja a vaskarika.hu-n tekinthető meg »

Kapcsolódó megjelenések

Vélemény, hozzászólás?

Főoldal Letöltés RSS Facebook Lap tetejére vonal Lap aljára